Illesdansa Jove Ballet

 PRESENTACIO

L’ Associació Cultural Illesdansa Jove Ballet, neix de la necessitat de crear un lloc ideal per gaudir de la dansa a un nivell de formació professional, alhora que els joves ballarins es desenvolupen tant física com psicològicament en un ambient de creació, investigació i superació. Amb una clara vocació per la formació Illesdansa Jove Ballet cerca un treball rigorós sense oblidar el principal objectiu de la dansa: gaudir.

Illesdansa Jove Ballet esta integrat per ballarins i ballarines de 8 a 25 anys, que volen gaudir de la dansa y que tenen la necessitat de aprofundir en aquest art.

Un dels seus objectius es donar la oportunitat de desenvolupar-se com ballarins i ballarines actuant a escenaris professional al mateix temps que amb aquestes actuacions es recapten fons per poder finançar la participació a concursos nacionals e internacionals y poder participar a cursos de formació a fora de les Illes que enriqueixen la seva trajectòria cap el mon professional i que costa molts doblers finançar.

Les finalitats de L’ Associació Cultural Illesdansa Jove Ballet son:

Fomentar i difondre la practica de la dansa.

Augmentar el nivell cultural i físic dels seus integrants.

Crear un espai on a mes de ballar es puguin desenvolupar altres activitats tals com tallers, certàmens, actuacions, etc.

Col·laborar amb les institucions locals, provincials i autonòmiques en les activitats que ens requereixin.

Fomentar la germanor i cooperació amb altres associacions.

La filiació a Illesdansa jove ballet esta oberta a tots els estudiants de dansa de qualsevol escola de l´Illa de Mallorca que vulguin sumar-se a aquest projecte, seguint unes normes bàsiques com la de continuar la formació en les seves escola durant la setmana imprescindible per formar par de Illesdansa Jove Ballet a mes a mes hi tenen cabuda totes aquelles persones que estimen la dansa i volen col·laborar amb aquest projecte que es la creació de un marc on estudiants de dansa entusiastes, treballadors, i amb afany de convertir la dansa en la seva professió es puguin realitzar. Els ballarins i ballarines de illesdansa Jove Ballet son estudiants que volen mes, mes escenari, mes estils, mes repertori i sobre tot tenen una cosa molt clara: “Ballar es la seva vida”

Com funciona Illesdansa Jove Ballet:

Els Ballarins i ballarines estudien dansa a les seves escoles, acadèmies i conservatoris durant la setmana i els dissabtes assagen en la companyia.

Equip de pares i col·laboradors: Pares, mares i col·laboradors que s’encarrega de gestionar el transport , elaboració de vestuari, dietes i altres.

Equip gestor:

Integrat per la junta directiva vetlla per el bon funcionament de la Associació i du a terme totes les tasques de gerència de les actuacions, la participació a concursos.

Equip artístic:

Seleccionen les peces a executar, determinen els llocs dels ballarins i ballarines, estudien el repertori i les coreografies, duen la tasca d’ ensenyament i tot el que te que veurà amb la part artística

Mes Informació:  https://www.facebook.com/Associaci%C3%B3-Cultural-Illesdansa-Jove-Ballet-516288348561019/